De meyst decor

Soepele Vloeren

DE JUISTE VLOEROPLOSSING VOOR ELK PROJECT

 

Algemeen

 

We rennen, springen, vliegen – we zijn allemaal steeds in beweging. Dit laat dan ook zijn sporen na op de vloer. Daarom moeten onze vloeren die wij plaatsen voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen.

Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden in soepele vloerbekleding of in de volksmond gesproken PVC-vloerbekleding, linoleum, tapijt, rubber, laminaat, etc….

Van loose lay, dryback en semi loose lay tot tapijtplanken en clic versies en banen/tegels materiaal. Ze zijn geschikt voor residentieel tot intensief industrieel gebruik en ideaal voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, alsook bekleden van trappen.

 

De manier van plaatsing is zeer afhankelijk van het type project en de staat van de ondervloer. 

Wij komen altijd ter plaatse om de mogelijkheden toe te lichten en de ondergrond te beoordelen.

Hier geven we een kort overzicht van welke types PVC er bestaan:

Clic 

De CLIC versies kunnen moeiteloos over bestaande tegelvloeren worden gelegd door hun geringe opbouwhoogte en harde kern. Dit voorkomt het doortekenen van de voegen van de vloer eronder. 

Tevens zijn de CLIC versies waterdicht en kunnen hierdoor in natte ruimtes worden toegepast. Ideaal voor woningbouw of hotels waardoor vloeren kunnen worden doorgelegd in keukens of badkamers. Kleine ruimtes lijken hierdoor optisch groter en het geeft een rustig en harmonieus beeld. 

 

Verlijmen

 

PVC-vloeren kom je in verschillende afmetingen tegen, van planken tot tegels en banen (op rol) met een houtlook tot steenlook. 

Ze kunnen in verschillende ruimten geplaatst worden; van een kantooromgeving, tot een privé-woning, zorginstelling, u zegt het maar! Alles is mogelijk. 

 
Looselay : zonder lijmen

Dit type soepele vloerbekleding is efficiënt en geschikt voor hergebruik. 

Wij leggen deze vloer voor u met tot 50% tijdsbesparing. Daardoor is een Looselay systeem het snelste legsysteem dat op de markt is.  

 

PVC-vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, dus zeer makkelijk in onderhoud. 

Wij streven naar een goede prijs/kwaliteit verhouding en gaan samen met u op zoek naar het type vloerbekleding dat het meest aanleunt bij uw wensen en verwachtingen. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bedrijfgegevens

  • De Meyst Decor BV
  • Heerlijkheidstraat 33
  • 9200 Schoonaarde
  • Btw: BE 0760 527 609
  • info@demeystdecor.be
  • Tel: 0497 620 380

Designed and Hosted by vanmeel-computers.nl