De meyst decor

De Meyst Decor is meer dan een expert in behangen. Voor ons is behangen een aanleiding om de klanten te ondersteunen bij de sfeerschepping van hun eigen interieur. Wij informeren onze klanten over de talrijke mogelijkheden die er bestaan om met behang het eigen interieur te verrijken met een persoonlijke touch. We begeleiden immers onze klanten bij de keuze van behangpapier met bijvoorbeeld speciale patronen. De klanten kunnen ook een eigen foto als behangpapier voorstellen. Wij zorgen ervoor dat het fotobehang ook professioneel wordt aangebracht. We kunnen ook behangpapier combineren met goed uitgekozen verven.

We kunnen in overleg met de klant ook speciale soorten behang toepassen: vliesbehang, afwasbaar behangpapier, glasvezelbehang, schilderbaar behangpapier.

Bij vliesbehang brengen wij de lijm direct aan op de wand. Dan zet het papier niet uit en kan men het later ook eenvoudig verwijderen zonder stomen, afkrabben of weken. Vliesbehang is erg sterk.

Afwasbaar behangpapier is ideaal voor in de keuken, badkamer en kinderkamer. Na iedere poetsbeurt ziet de wand er dan weer als nieuw uit. Glasvezelbehang is dan weer ideaal voor het decoreren van oudere muren. Dat behang bedekt immers eventuele scheurtjes en versterkt de structuur. Daarbij kan de klant kiezen uit visgraat-, ruitjes- of bolletjespatronen in iedere kleur.

Bij oudere muren kunnen we ook schilderbaar behangpapier voorstellen. In dat geval behangen we eerst, waarna we het schilderwerk doen. De keuze aan schilderbaar behangpapier is zeer ruim. Indien gewenst, kunnen we de klanten begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bedrijfgegevens

  • De Meyst Decor BV
  • Heerlijkheidstraat 33
  • 9200 Schoonaarde
  • Btw: BE 0760 527 609
  • info@demeystdecor.be
  • Tel: 0497 620 380

Designed and Hosted by vanmeel-computers.nl