De meyst decor

PU Gietvloeren

PU gietvloeren tekst

Epoxy Gietvloeren

Epoxy tekst

Vloerbekleding

Vloerbekleding tekst

Parket

Parket/hout schuren, oliën, lakken, waxen

Parket

 

De Meyst Decor bezit de nodige expertise over alle facetten van het leggen, het afwerken en het behandelen van parket. We kunnen eveneens een bestaande parketvloer die aan renovatie toe is, professioneel herstellen. We beschikken ook over de nodige kennis, technieken en vaardigheden om de levensduur van parketvloeren te verlengen via goed doordachte onderhoudsbeurten. 

Bij het leggen van parketvloeren houden we rekening met alle aspecten ervan. We controleren de ondergrond (vloerverwarming, oneffen grond) en bereiden die voor. Alvorens het parket te leggen, laten we het hout zelf acclimatiseren. Dat voorkomt barsten. Vervolgens bepalen we de legrichting. Bij het plaatsen zelf gebruiken we de juiste, vereiste en onschadelijke kwaliteitsproducten. We houden ook rekening met uitzetvoegen en mogelijk obstakels. We kunnen in overleg met onze klanten de houten vloer nog nabehandelen met een lak of een olie. We plaatsen ook de plinten.

 

Schuren van parket 

De Meyst Decor gaat deskundig te werk bij het schuren van parket. Dat moet zorgvuldig gebeuren. De kunst bestaat erin een zo mooi mogelijk resultaat te bekomen met een minimale afname van hout. Recente meerlagige plankenvloeren hebben toplagen van 6mm tot 3mm en zelfs minder dan 1mm voor fineerparketvloeren. Voor ons is respect voor de toplaag absolute prioriteit. Als de vloer vlak is, kunnen wij met onze precieze schuurmachines gemiddeld tussen de 0,2 en 0,5mm hout weghalen.

Afwerken van parket 

De Meyst Decor besteedt ook veel aandacht aan de afwerking van de parketvloer. Alvorens een nieuwe beschermlaag aan te brengen, verwijderen we eerst alle sporen van oude oliën, vernis, boenwas, zeep. Die restanten van voorbije beschermlagen kunnen achteraf voor problemen zorgen. In nauw overleg met onze klanten beslissen we welke beschermlaag we aanbrengen op het nieuwe parket. Er bestaan verschillende mogelijke afwerkingsproducten. Wij zoeken samen met de klanten uit welke producten het best passen bij hun interieur.

 

Olie of vernis 

 

De Meyst Decor begeleidt zijn klanten bij de keuze van de juiste olie met een hoog vastestofgehalte met een UV-filter. We kunnen die, indien gewenst, ook een gepaste kleur geven. Deze olie is een uitstekende keuze voor woonkamers en slaapkamers. De keuze voor onze tweecomponentenolie raden we aan voor commerciële ruimtes en voor parketvloeren waarop veel wordt gelopen. Die speciale olie heeft een zeer snelle uitharding en is bestand tegen grote belasting. Die olie is geschikt voor binnen- als buitenvloeren.

We beschikken ook voor onze klanten over een ruime keuze aan vernissen. Onze watergedragen vernis met een matte uitstraling is ideaal voor elke woning en is voorzien van een UV-filter. Onze matte tweecomponentenvernis kan álles aan. We gebruiken deze vernis dan ook vaak bij klanten in de horeca, omdat die ideaal is voor vloeren waarop veel wordt gelopen. De vernis heeft een snelle droogtijd en een uitstekende slijtvastheid. Het is dus de ideale afwerking voor parket in publieke ruimtes.

Gezond en milieuvriendelijk 

De oliën en vernissen die De Meyst Decor gebruikt voor de beschermlaag van de parketvloeren, zijn niet schadelijk voor kinderen of huisdieren. Meer nog: de producten zijn zelfs geschikt om ermee kinderspeelgoed te behandelen. Onze klanten hoeven zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van hun gezin zodat ze met een gerust gemoed kunnen genieten van hun mooi en professioneel behandelde parket.

Spateltechniek

Spatel tekst

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bedrijfgegevens

  • De Meyst Decor BV
  • Heerlijkheidstraat 33
  • 9200 Schoonaarde
  • Btw: BE 0760 527 609
  • info@demeystdecor.be
  • Tel: 0497 620 380

Designed and Hosted by vanmeel-computers.nl